Valoare pentru afacere

 

Zi de zi, dincolo de rezultatele imediate, creezi valoare pentru afacerea pe care o reprezinți. Această valoare se consolidează, construcția devine tot mai solidă, ceea ce contează enorm inclusiv în vremuri mai tulburi. Fiecare acțiune pe care o face compania ta îi creează trăsături care o vor defini ulterior în modul în care angajații, clienții și partenerii de afaceri înțeleg această firmă și relația pe care o dezvoltă cu aceasta.

 

Promovează ceea ce în limba engleză se numește company culture, adică tot ceea ce este asociat brandului tău și îl face unic, la fel ca în cazul unei persoane, cu diverse atribute care i se potrivesc în mod special. Compania ta crede în anumite valori, se asociază anumitor filosofii de business, iar brandul se dezvoltă conturându-și o identitate complexă.

 

Generozitatea – element cheie în relația companiei cu oamenii cu care interacționeză

 

Tor Nørretranders, un celebru autor danez ale cărui cărți sunt foarte apreciate inclusiv de mediul de business, spunea în cartea sa „Omul generos” faptul că „a-i ajuta pe alții este cel mai sexy lucru pe care îl poți face”. Generozitatea este cool, inclusiv în afaceri. O companie modernă are nevoie de astfel de trăsături, la fel ca un individ. Ne place să ne asociem cu anumite branduri, ne simțim bine să fim văzuți a dezvolta o relație cu anumite mărci.

 

Dincolo de cifre, de rațiune, alegem emoțional unele oferte comerciale. Și chiar joburi. Cât de generoasă este compania ta cu angajații, colaboratorii, furnizorii strategici și clienții VIP? Acționează în cel mai elegant mod, oferind cadouri corporate, coșuri cadou gourmet, coșuri pentru orice ocazie, de la coșuri cadou de Crăciun la coșuri cadou de Paște, coșuri cadou pentru a mulțumi pentru relația profesională excelentă, coșuri cadou pentru a spune bun venit sau pentru a marca anumite momente speciale.

 

Bucuria de a dărui – cadouri corporate, cadouri de business, cadouri de afaceri

 

Promovează cultura de recunoștință și apreciere a companiei, prin soluții avansate de cadouri corporate. Cele mai apreciate cadouri de business, inclusiv pentru angajați și clienți de top, sunt cadourile gourmet – gusturi și arome fine regăsite în băuturi premium, cafea, dulciuri și alte alimente exclusiviste, pentru răsfăț culinar. Astfel de pachete cadou, coșuri cadou gourmet impresionează la nivel estetic, dar și în ceea ce privește experiența de consum. Rezultă momente memorabile, asociate invariabil cu brandul care a făcut posibile acele clipe de răsfăț, brandul care a fost atât de generos și interesat de a consolida relația.

 

La cerere, putem oferi chiar pachete cadou personalizate, cutii cadou ce includ logo-ul companiei, practic o etichetă privată asociată coșului cadou gourmet. Nu există limită în ceea ce privește creativitatea, în funcție de buget se pot oferi cadouri corporate unice, exact așa cum își dorește managementul companiei. Coșurile cadou gourmet, de la coșuri de Crăciun la coșuri oferite cu alte ocazii din an, nu trebuie niciodată selectate la întâmplare. Coșurile cadou trebuie să rezoneze cu brandul companiei, să reflecte eventual anumite valori de business, să se potrivească foarte bine contextului, relației profesionale și momentului specific. Altfel spus, coșuri cadou perfecte!

 

Oferim pe gourmetGIFT.ro o mare varietate de pachete cadou corporate, cadouri de Crăciun, 1-8 Martie, Paște sau momente importante pentru companie ori demne de marcat în relația companiei cu anumite persoane. De la aniversări corporative la coșuri de bun venit (sau de wellcome back), de la coșuri cadou de mulțumire la coșuri cadou care marchează startul unui nou parteneriat de afaceri, avem o varietate impresionantă de pachete cadou ce încorporează mesaje puternice. Elegante, sofisticate, conținând produse premium și de lux de la branduri cu o foarte bună reputație, astfel de cadouri sunt potrivite unor momente festive, pentru experiențe exclusiviste.

Pachet Cadou 22Gg103 - Business Gift

Pachet Cadou 22Gg99 - Grande Gift

Pachet Cadou 22Gg97 - Xo Gift

Asigurăm inclusiv consultanță dedicată în mod gratuit, pentru cadouri corporate cu satisfacție garantată. Ne bazăm pe experiența noastră îndelungată – gourmetGIFT.ro este unul dintre liderii pieței de coșuri cadou gourmet, cadouri corporate, experiențe gourmet. Ne bazăm pe soluții digitale, acceptăm comenzi pe platforma noastră de tip magazin online, pentru că știm valoarea timpului în mediul de afaceri. Comunicăm simplu și rapid, oricum și oricând este necesar. Ofertă coșuri de Crăciun sau ofertă cadouri corporate? Ai ajuns unde trebuie, la gourmetGIFT.ro.

 

Exprimă valorile brandului tău

 

Cum se poziționează compania ta față de anumite valori importante în business – de exemplu egalitatea de gen, protecția mediului, cauze sociale? Oferă cadouri de afaceri care se aliniază cu valorile și credințele companiei tale, ceea ce vrei să comunici mai departe. Pentru cereri speciale de cadouri corporate, îți stăm la dispoziție. Pentru a fi alături de reprezentantele genului feminin, nu uita de cadouri de 1-8 Martie, coșuri cadou de Ziua Internațională a Femeii.

 

La gourmetGIFT.ro, selectăm cu atenție produse de la companii responsabile, producători care respectă pricipiile importante în business și acționează etic în comunitățile unde activează. Tocmai de aceea, selectăm produse la branduri de top, dar și de la producători locali care înțeleg importanța calității de top și a conturării unor branduri premium și de lux bazate pe tradițiile românești. Coșurile cadou din colecția gourmetGIFT.ro conțin produse echitabile, fabricate local sau în Uniunea Europeană, importate inclusiv de pe alte continente (în special partea de ambalaje), dar mereu de la producători conștienți de etica în afaceri. Acordăm maximă atenție detaliilor, ceea ce este important să faci de asemenea când alegi furnizorul tău de coșuri cadou gourmet.

 

Cadouri pentru campanii sociale, cadouri CSR – Valoare pentru afacere

 

Cadouri pentru campanii CSR (de responsabilitate socială corporativă), cadouri oferite la evenimente speciale din mediul de business sau la evenimente deschise în societate, unde se interacționează cu vedete locale, autorități publice sau alți vectori de imagine, influenceri? Avem soluții adecvate, etice, elegante, pentru fiecare context.

 

La partea de cadouri CSR, nu uita de campanii sociale de Crăciun și oricând. Avem inclusiv cadouri copii, coșuri cadou copii, pachete cadou pentru copii, ideale de oferit drept cadouri 1 iunie sau cadouri de Crăciun. Astfel de pachete cadou conțin de obicei dulciuri, sucuri, chiar jucării sau alte accesorii utile pentru copii. La cerere, se poate crea orice fel de cadou pentru campanie socială, perfect ambalat, pentru a aduce bine în societate și, ca efect natural, pentru a aduce valoare și brandului tău.

 

Pentru comenzi corporate de coșuri cadou de Crăciun, coșuri cadou de Paște sau coșuri cadou din orice alt moment din an, putem oferi serviciul de livrare la adrese multiple, în aceeași comandă. Scurtezi timpul în care cadourile ajung în locațiile dorite, direct la destinatari sau în diverse locații ale firmei la nivel național – agenții, sucursale, francizați etc. Pe lângă economia de timp și evitarea achitării mai multor costuri de curierat, reduceți la minimum amprenta de carbon și risipa în general prin astfel de soluții istețe de expediere directă.

 

Valoare pentru afacerea ta – Cadouri business, cadouri de afaceri

 

Generozitatea aplicată corect este un instrument de business eficient, aplicabil inclusiv în cele mai dezvoltate țări din lume. Acționezi etic, iar bunătatea nu rămâne nerăsplătită. Afacerile moderne nu își mai permit o identitate rigidă, trebuie să fie cât mai umane, cu valori specific umane. Câștigă valoare pentru afacerea ta, oferind coșuri cadou de Crăciun și alte tipuri de coșuri cadou, către persoane importante în relațiile tale de business. De la salariați la colaboratori, de la parteneri de afaceri la clienți de calibru, fiecare categorie trebuie să se simtă apreciată, să își înțeleagă valoarea în relația cu afacerea ta. Implicit, valoarea se va transfera brandului.

Pachet Cadou 22Gg96 - Grande Cuvee

Pachet Cadou 22Gg95 - Dom Perignon

Pachet Cadou 22Gg91 - Party Gift

Pachet Cadou 22Gg92 - Earth