Profită de livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 200 RON + TVA din categoria băuturi, atent selecționate pentru a celebra orice ocazie într-un mod special. Apelează 0747.11.22.11 sau 0757.105.105

bauturi alcoolice online GourmetGIFT.ro

bauturi alcoolice online

GourmetGIFT.ro

Descoperă magazinul online de băuturi alcoolice. O gamă variată de băuturi online premium disponibile într-un singur loc. Bucură-te de cumpărături ușoare și comode.

Produsele sunt 100% originale, în ambalajele producătorului, și sunt asigurate pe toată perioada transportului, până la livrare.

Livrarea comenzii se efectuează prin intermediul serviciilor de curierat.

Durata livrării este de minim 48 de ore de la confirmarea telefonică a comenzii.

“Deși ne adresăm mai ales mediului de business, ne-am bucurat să consemnăm începând cu 2020 tot mai multe comenzi de băuturi alcoolice. Românii sunt tot mai obișnuiți să facă shopping online și aleg magazine specializate pentru a profita de varietate, produse premium și prețuri mai bune decât în magazinele clasice. Să nu uităm de comoditate – este simplu să comanzi băuturi alcoolice online și să le primești prin curier rapid. Cumpărând din magazine de încredere, care lucrează cu distribuitorii autorizați, există și certitudinea primirii unor produse autentice, de cea mai bună calitate”, explică Floriana Tiron, owner gourmetGIFT.ro

Comandă online din acest magazin băuturi alcoolice premium cele mai bune selecții de whisky, vodcă, vin, rom, vin spumant și prosecco – inclusiv șampanie franțuzească autentică, gin, lichior, cognac, vodcă, tequila. Băuturi la prețuri mici online, băuturi alcoolice ieftine, dar 100% originale, importate în România și livrate din stoc, prin curier, la orice adresă. Poți comanda băuturi alcoolice pentru consum acasă, dar și pentru evenimente personale și evenimente corporate. Asigurăm selecții premium, ultra premium și de lux de la cele mai apreciate branduri internaționale.

Băuturi alcoolice online & pachete băuturi alcoolice, kituri de party alcool

Pe gourmetGIFT.ro se pot alege chiar și băuturi tradiționale românești, de asemenea de pe segmentul premium. Pentru cele mai exotice, vibrante și energice cocktailuri, avem siropuri cu fructe. Inspiră-te din sugestiile noastre din prezentarea băuturilor și creează cocktailuri fabuloase pentru orice momente festive. Avem și pachete băuturi pentru party, kit-uri băuturi party, cele mai bune mix-uri de băuturi pentru petreceri.

Toate variantele de băuturi de pe gourmetGIFT.ro sunt de cea mai bună calitate, băuturi alcoolice originale, în ambalajele producătorilor, multe dintre ele în ambalaje speciale perfecte pentru a constitui cadouri elegante. Livrăm băuturile alcoolice în cele mai bune condiții, ambalate cu grijă și asigurate pentru a ajunge la tine în stare perfectă, prin curier. Putem asigura băuturi alcoolice premium în orice cantități, de la cele pentru consum propriu și cadouri, la cele pentru evenimente și cadouri corporate cu diverse ocazii din an.

Băuturi ieftine, dar autentice, de la cele mai apreciate branduri de băuturi alcoolice.

Calitate fără compromis – băuturi premium ieftine, originale, de la cele mai importante branduri internaționale și autohtone. Băuturi ieftine? Alege calitatea maximă, la cele mai bune prețuri, indiferent că ești în căutare de whisky online, gin online, vinuri online sau alte băuturi online. Doar produse premium și ultra premium lux, pentru cei mai exigenți clienți!

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top