Descriere

CategorieRom
StilWhite
Vechime3 Ani
Tara de origineCuba
Litraj70cl
Alcool40%

Gustul intens de rom autentic – Havana Club Anejo Blanco 3 ani 0.7 l 100% original, alege rom cubanez fără compromis, cu livrare rapidă prin curier la nivel național!

Havana Club este un rom cubanez celebru la nivel mondial, fabricat pe bază de trestie de zahăr. Havana Club se obține prin distilarea unor melase de înaltă calitate, romurile fiind învechite în butoaie de stejar. Un blend de rom puternic, perfect pentru a fi consumat cu gheață sau în fel de fel de cocktailuri de inspirație exotică!

Havana Club Anejo Blanco este varianta cea mai cunoscută de la casa de romuri Havana Club. Este ideal pentru mixuri, având gust cu aromă subtilă de fructe, cu note de vanilie. Iată baza perfectă pentru cocktailuri populare pe bază de rom precum Mojito sau Cuba Libre! Havana Club Anejo Blanco este perfect echilibrat, cu arome absolut încântătoare tocmai grație ingredientului de bază – trestia de zahăr.

Romul alb învechit ușor este un ingredient esențial pentru cocktailurile tale clasice cubaneze, iar Havana Club Anejo Blanco este alegerea ideală! Este 100% fabricat și învechit în Cuba din melasă locală de trestie de zahăr, combină notele proaspete, verzi ale trestiei de zahăr cu notele fructate ale romului caraibelor. Havana Club Anejo Blanco 3 ani 0.7 l 100% original este romul ideal pentru iubitorii de cocktailuri în căutare de băuturi cubaneze autentice ca Mojito sau Daiquiri.

Acest rom alb premium este un ingredient ideal pentru rețetele tale de cocktailuri de vară sau în orice moment din an, doar spirit de petrecere să fie! Prospețime de la distilarea continuă a melasei de trestie de zahăr și caracter de la învechire: o combinație câștigătoare, spun creatorii acestui rom cubanez, promisiune validată de cei mai exigenți pasionați de rom!

Havana Club Anejo Blanco 3 ani are o culoare deschisă, care îi dezvăluie vârsta: fiecare picătură a îmbătrânit timp de cel puțin trei ani. Un buchet plin de arome netede, cu note de stejar, melasă și trestie de zahăr te va cuceri de la primul contact. Gustul acestui rom este bine echilibrat și complex: o aromă dulce, blândă, fructată, cu o notă ușoară de citrice.

Comandă acum Havana Club Anejo Blanco 3 ani 0.7 l 100% original, doar pe gourmetGIFT.ro! Descoperă în magazinul online și celelalte produse din gama Havana Club!