Profită de livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 200 RON din categoria băuturi, atent selecționate pentru a celebra orice ocazie într-un mod special. Apelează 0747.11.22.11 sau 0757.105.105

Colectia de cosuri de Craciun pentru anul 2023, marca gourmetgift.ro, contine o selectie impresionanta de cadouri.
Cosurile de Craciun sunt concepute si optimizate indiferent de buget. Nu o spunem noi, ci clienții noștri:

”Cele mai frumoase cosuri cadou Craciun din România”.

Alegerea cadoului de Craciun poate fi o operațiune anevoiasă: lipsa ideilor originale, dorința de a vă evidenția și de a face diferența la care se adaugă lipsa timpului generată de perioada aglomerată din an. Fie că doriți să faceți un cadou deosebit angajaților, colegilor sau partenerilor de afaceri, cosurile cadou Craciun de la GourmetGIFT sunt soluția frumoasă, distinsă și elegantă de a le mulțumi pentru un an fructuos petrecut împreună.

Aceasta este rațiunea pentru care existăm noi: să vă oferim cele mai bune soluții, cele mai frumoase și bine optimizate variante de cadouri business din România. Produse de calitate, design premium și preț competitiv Indiferent de bugetul alocat, avem soluții inovative și unice.
Suntem foarte riguroși când realizăm colecția de Cosuri Cadou pentru Craciun.
Participăm anual la cele mai importante târguri internaționale destinate cadourilor corporate, lucrăm cu cei mai mari producători de ambajale din lume și suntem importatori direcți ai produselor componente din cosurile cadou. Asta pentru a vă garanta că un cadou de la GourmetGIFT nu este doar plin cu produse de calitate superioară dar beneficiază și de un design unic, ambalaje unicat pe piața românească și un preț corect.
Coșuri tradiționale, exclusiviste sau personalizate.
Vindem și către persoane fizice dar ne adresăm în principal mediului business către care oferim soluții complete de cadouri corporate, indiferent de bugetul alocat, de cantitate sau de timpul de livrare. Asta pentru că suntem o companie solidă și un partener pe care vă puteți baza. Oferta de cadouri de Craciun cuprinde atât cosuri cu produse din import, cât și cosuri tradiționale în componența cărora intră produse românești de excepție.
De asemenea, suntem oricând disponibili să vă personalizăm cadourile de Craciun după propria dumneavoastră preferință. Fie că doriți să adăugați produse proprii gen agende personalizate, carți de vizită, felicitări, fie că doriți o altă componență a cosurilor cadou diferită de variantele standardizate, suntem aici pentru dumneavoastră!

Cosurile GourmetGIFT au făcut fericiti până în prezent sute de mii de clienți și au fost alese de cele mai puternice companii din România și chiar din străinătate. Aceasta pentru că suntem un partener serios, ne respectăm angajamentele și livrăm întotdeauna la timp!

Vă invităm să gustați din bunătățile oferite de noi!

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top