Respect pentru clienți și parteneri

Celebrează-și clienții pentru a-i fideliza și pentru a reuși să ai rezultate consolidate în viitor! Investește în relația cu clienții în cele mai complexe moduri, pentru că de aici vin vânzările, de aici se ajunge la profit.

 

Multe studii de piață au indicat faptul că, dincolo de prețuri și calitate, deci de alegerea pragmatică a ofertelor, oamenii acționează în retail în funcție de diverse valori ale brandurilor pe care le aleg. Ai multe de bifat, inclusiv pe partea de responsabilitate socială corporativă spre exemplu – oamenii doresc să se asocieze cu branduri aspiraționale, etice, care acționează sustenabil. Însă un cumul de factori duc spre ceea ce se numește un lovemark, un brand iubit.

 

Cui nu-i place să primească daruri? În calitate de companie, când oferi cadouri clienților tăi cu diverse ocazii, consolidezi relația, aduci oamenii mai aproape, duci legătura spre noi dimensiuni. Alegând să oferi coșuri cadou corporate, coșuri cadou pentru orice ocazie, acționezi în cel mai eficient mod. Investiția în această relație de retail se va întoarce cu siguranță spre tine, prin noi și noi vânzări.

 

Clientul este un partener al afacerii, acționează în consecință! Oferă coșuri cadou corporate

 

În afacerile de retail, prioritare sunt mereu vânzările. Clientul nostru, stăpânul nostru, spune o vorbă tradițională în comerț în România. Arată-i respect, arată-i cât de mult îl prețuiești. Decizia sa de a cumpăra produse sau servicii de la compania ta face lucrurile să aibă sens în business-ul pe care îl operezi. În viziunea modernă de afaceri, clientul este un partener al firmei, trebuie să construiești cu acesta o relație care să facă achizițiile sale deloc întâmplătoare.

Pranz De Afaceri

Soluții premium pentru clienții VIP

 

Există anumiți clienți care au nevoie de o recunoaștere specială, clienți strategici, de care depinde într-un fel aparte afacerea ta. Clienții VIP sunt cei care se remarcă prin volumele de vânzări generate. Fiind o categorie aparte, au nevoie de o relație specială, de la consilier de vânzări dedicat, la recunoașterea unui statut premium, eventual card de fidelitate special etc. Acest segment de clienți – în număr redus, dar de importanță colosală – trebuie să aibă parte de cel mai bun tratament. Pe lângă orice discounturi și oferte care se evidențiază prin preț, nu ezita să oferi cadouri. Mergi la sigur cu coșuri cadou de mulțumire, coșuri gourmet de tip Thank You Gift. Nu ai nevoie neapărat de un motiv anume pentru a oferi un astfel de cadou. Pur și simplu, mulțumește pentru comenzile speciale, repetate, arată că apreciezi această relație în mod special.

Pachet Cadou 22Gg83 - Supreme Gift

Pachet cadou 22GG83

Pachet Cadou 22Gg82 - Skin D'Oro

Pachet cadou 22GG82

Amintește-ți de zilele de naștere și eventual zile onomastice

 

Este foarte plăcut pentru orice client să se simtă celebrat de ziua sa de naștere, eventual și de ziua onomastică. Poți implementa un sistem automat prin care să ai o evidență completă a acestor momente aniversare. În funcție de tipul afacerii, poți avea în vedere anumiți clienți importanți sau toți clienții cu care lucrezi. Desigur, este simplu să le transmiți tuturor un mesaj de La mulți ani, însă pentru un efect sporit, oferă coșuri cadou aniversare, coșuri cadou zi onomastică. Avem o mulțime de modele de coșuri cadou gourmet pentru orice buget disponibil. Un client care are parte de un astfel de moment de răsfăț din partea unei companii preferate va dezvolta un atașament și mai puternic față de brand. Sistemul este ideal și în zona B2B, unde practic transmiți cadouri către parteneri de afaceri.

 

Marchează aniversările colaborării – Respect pentru clienți și parteneri

 

Cu cât relația este mai lungă, cu atât merită sărbătorită mai intens! O relație activă de business aduce o mulțime de beneficii. Consolidează legătura, transmite mulțumiri clienților care ating anumite praguri aniversare în relația cu firma ta. Ne referim desigur la clienții activi, dar și cei care nu au mai realizat comenzi în ultima vreme pot fi astfel reactivați. Alege coșuri cadou cu efect WOW din oferta gourmetGIFT.ro – coșuri cadou care impresionează atât la exterior, cât și la interior.

Pachet Cadou 22Gg68 - Winter Deluxe

Cadouri de 8 Martie pentru cliente

 

Pentru cliente, poți avea o abordare dedicată în perioada 1 – 8 Martie. De Ziua Femeilor și de Mărțișor, un coș cadou pentru femei poate fi alegerea ideală. Există studii care arată că femeile acționează și mai sentimental decât bărbații în relația cu brandurile de unde fac achiziții. Altfel spus, surprize plăcute din partea brandului preferat ar putea conta enorm. Generozitatea este apoi răsplătită cu noi achiziții importante. Este simplu să oferi coșuri cadou gourmet de 8 Martie pentru clientele de top. Acționezi cu respect și prețuire, iar o astfel de atitudine va avea cu siguranță efecte pozitive asupra afacerii tale. Coșuri cadou 8 Martie? Aici, la gourmetGIFT.ro, furnizorul tău B2B de coșuri cadou gourmet și experiențe gourmet premium.

Pachet Cadou Hera Refacut 22Pb24

Marchează atingerea unor praguri valorile sau de volum în colaborare – sisteme de fidelizare

 

Poți implementa sisteme de fidelizare cu diferite ranguri pentru clienți – de tip Silver, Gold, Platinum, Diamond. Când se ating anumite praguri valorice sau de volum în relația comercială, marchează aceste momente prin oferirea unor coșuri cadou gourmet. Efectul va fi unul puternic, vei apropia și mai mult clienții de companie. Avem în oferta gourmetGIFT.ro inclusiv coșuri cadou de lux, coșuri cadou super premium, cu produse gourmet exclusiviste, perfecte pentru cei mai pretențioși clienți, obișnuiți cu nivel suprem de calitate. Coșurile cadou din gama de lux se disting prin rafinamentul suprem, prin includerea unor produse care promit experiențe supreme – spre exemplu whisky din gamele de top ale celor mai apreciate branduri la nivel internațional, adevărate produse de colecție.

Pachet Cadou 22Gg56 - Voga

Pachet Cadou 22Gg66 - Gourmet Snack

Pachet Cadou 22Gg50 - Founder'S Gift

Evenimente speciale

 

O idee excelentă este să organizezi evenimente speciale pentru clienți. Nu există limită de imaginație în acest sens, însă poți ține cont desigur și de specificul afacerii tale. O variantă elegantă este să organizezi petreceri, evenimente culturale, concerte, conferințe de business – exclusiv pentru clienții tăi de top. Îți stăm la dispoziție cu o largă selecție de băuturi alcoolice premium de la cele mai importante branduri. La finalul unui astfel de eveniment privat, poți oferi coșuri cadou gourmet și să punctezi și mai intens în consolidarea relației cu clienții.

Respect Pentru Clienti Si Parteneri

respect pentru clienti si parteneri

Nu uita nici de furnizorii strategici

 

O relație bună cu furnizorii te-ar putea ajuta să ai termene mai bune de plăți, să ai acces mai rapid la stocuri sau servicii în momente cheie, ba chiar să negociezi în timp prețuri mai avantajoase față de media de piață. Așa cum ai respect pentru clienți, acordă atenție și furnizorilor, sunt parteneri esențiali în afaceri de orice fel. Alege coșuri cadou gourmet foarte elegante, coșuri cadou ideale pentru oferit pe plan profesional, coșuri corporate cu efectul WOW, de la gourmetGIFT.ro.

 

Pentru oricare dintre variantele de mai sus, oferim consultanță gratuită pentru ca alegerile să fie mereu perfecte. Știm, avem o gamă atât de variată de coșuri cadou gourmet, toate atât de impresionante ca asteptări, încât este dificil uneori să alegi. Chiar dacă nu există de fapt alegere greșită, unele opțiuni pot fi mai potrivite decât altele pentru anumite momente, anumite contexte. Avem experiență relevantă în domeniu (în 2022 am marcat 14 ani de activitate), un portofoliu vast de clienți companii (corporații și IMM-uri) și înțelegem corect nevoile firmelor cu care interacționăm.

 

Ne poți contacta pentru o cerere de ofertă concretă sau pentru o discuție mai amplă, dacă dorești o colaborare mai complexă pentru soluții de management cadouri corporate pe termen lung. Pentru că ne place ca lucrurile să fie simple și timpul este prețios pentru fiecare dintre noi, oferim posibilitatea oricărui client să lanseze simplu și rapid, oricând dorește, comenzi de coșuri cadou și alte produse gourmet direct din magazinul online gourmetGIFT.ro. Comanzi rapid, livrăm rapid, la nivel național în România.