Angajați Fericiți, oferă-le Cadouri de Crăciun și de Paște

Starea de fericire a angajaților are o influență majoră asupra bunei desfășurări a activităților la locul de muncă. Altfel spus, cei mai fericiti angajați muncesc mai eficient, sunt mai productivi și determină rezultate mai bune în companie. Rezultă în final manageri fericiți, antreprenori / acționari fericiți.

 

La gourmetGIFT.ro, magazin de coșuri cadou gourmet și cadouri corporate gourmet, se poate spune pe scurt că ne ocupăm în mare parte cu fericirea angajaților din companii. Altfel spus, le oferim firmelor soluțiile potrivite pentru a face angajații mai fericiți. Motivarea angajaților este un element esențial în afaceri profitabile. Oamenii sunt motorul oricărei firme, iar spre deosebire de roboți, oamenii au nevoi mai complexe pentru a putea oferi muncă de calitate ridicată, pentru a se dărui cu adevărat jobului.

 

Dincolo de salarii, bonusuri și alte beneficii financiare, se pot obține rezultate foarte bune cu investiții avantajoase, prin oferirea unor beneficii non-financiare. Fericirea angajaților depinde de multe elemente, la bază fiind spațiul de lucru, atmosfera de la birou, relațiile din echipă (mai ales cu șefii), facilitățile (parcare, zonă de relaxare, bucătărie echipată), avantajele materiale (mașină de serviciu, telefon și laptop de serviciu etc.), managementul timpului (respectarea timpului de lucru și a vieții personale).

 

Foarte relevante sunt și cadourile oferite de-a lungul anului, de Sărbători și nu numai. Gesturi mici, rezultate mari! Și pentru că momentan nu realizăm amenajări office și nici team-building-uri, acoperim acea parte unde putem spune cu mândire că suntem experți: cadouri corporate, cadouri gourmet cu efect WOW. Nu ne ocupăm nici cu studii științifice, însă putem jura că există o relație directă între generozitate corporativă + produse gourmet (adică bunătăți de mâncat și băut, produse exclusiviste cu gusturi și arome rafinate) pe de o parte și sentimentul de încântare, de bucurie a celor ce au parte de aceste cadouri, pe de altă parte.

 

Cadouri de Crăciun și de Paște – angajați fericiți

 

Tot mai multe firme din România aleg să ofere angajaților și colaboratorilor cosuri cadou de Craciun și coșuri cadou de Paște. Sunt cele mai importante sărbători la nivel național, iar această formă de generozitate este considerată un gest elegant de prețuire a activității acestor persoane în relație cu firma. Ambele sunt sărbători de familie, iar coșurile cadou reușesc să surprindă cel mai bine ideea de experiență familială.

 

Produsele gourmet din astfel de coșuri cadou de Crăciun și coșuri cadou de Paște sunt perfecte pentru a satisface diverse preferințe, pentru a fi savurate la nivel de familie. În plus, induc ideea de companie ca familie: ca angajat, faci parte dintr-o echipă, o a doua familie a ta, pe plan profesional, unde te simți integrat și pentru care are sens să realizezi eforturi. Demn de remarcat: există inclusiv facilități fiscale pentru coșuri cadou oferite salariaților de Crăciun și de Paște.

Pachet Cadou 22Gg90 - Gold Christmas

Cadouri de Ziua Copilului – copii fericiți

 

Angajații care au copii pot să le ofere acestora surprize plăcute de 1 iunie, cu ajutorul companiei. Se pot oferi coșuri cadou de Ziua Copilului, coșuri care conțin în principal dulciuri. Asemenea pachete cadou de 1 iunie consolidează de asemenea relația angajaților și colaboratorilor cu firma unde lucrează. Când ajuți o persoană să aducă un moment de bucurie copilului său, cu siguranță câștigi „puncte bonus” în relația angajat – angajator!

 

Cadouri de 8 Martie pentru angajate

 

Se știe că femeile au parte de mai multe provocări pe piața muncii în comparație cu bărbații. Nu intrăm în detalii, însă modul în care funcționează în mod convențional societatea îi avantajează de obicei pe bărbați în mediul profesional. Cu toate acestea, femeile ocupă posturi cheie în multe companii, iar calitatea muncii lor o depășește de multe ori pe cea a bărbaților. Nu întâmplător, perioada 1 Marie – 8 Martie este dedicată celebrării femeilor. O companie care se respectă își va respecta angajatele și le mulțumi pentru tot ceea ce fac pentru firmă. Este un gest foarte elegant să oferi cadouri de 1 – 8 Martie, eventual coșuri cadou 8 martie și buchete de flori.

 

Cadouri de aniversări și zile onomastice

 

Chiar dacă ai sute de angajați, nu uita niciodată ziua lor de naștere! Îi va face să se simtă speciali, nu doar pioni într-o firmă mare, ci oameni care contează – așa cum este normal! La nivelul departamentului de HR, ai acces la astfel de date, transmite din timp cererile pentru cosuri cadou.

Pachet Cadou 22Gg41 - Famous

Pachet Cadou 22Gg28 - Duet

Ca angajat / colaborator / partener de afaceri, să primești un coș cadou de aniversare sau coș cadou de zi onomastică va crea un sentiment foarte plăcut. Știind că ești apreciat, te vei simți mai bine în acea relație profesională și este firesc să ajungi la productivitate și mai bună în muncă. Poți transmite la gourmetGIFT.ro lunar lista cu angajați aniversați, iar coșurile cadou le vei primi la momentul dorit, de fiecare dată. Pentru mai multe detalii, contactează-ne și stabilim împreună cele mai bune practici de colaborare. Nu uita să oferi astfel de coșuri cadou gourmet indiferent dacă ai câțiva angajați (ca IMM) sau o echipă de proporții.

 

Cadouri pentru a sărbători performanțe corporative

 

Recunoaște meritele fiecărui membru al echipei tale! Când sunt marcate evenimente corporate importante la nivel general (aniversări, atingeri targeturi etc.), oferă coșuri cadou pentru toți cei ce au contribuit, într-un fel sau altul, la succesul de până acum. În paralel, poți oferi coșuri cadou gourmet în mod individual, când o persoană din echipă se evidențiază și are merite evidente. Vei scădea presiune pe cereri de măriri de salarii și vei stimula și mai puternic eficiența în organizație. Modelele din companie trebuie evidențiate și aplaudate de fiecare dată, căci vor mobiliza întreaga echipă.

Pachet Cadou 22Gg93 - Royal Gift

Cadouri de bun venit în companie

 

Un nou început trebuie susținut! Când ai o persoană nouă în firmă, deja începe procesul de fidelizare. Trebuie să o impresionezi din prima clipă. Totul contează, dar integrarea poate fi un proces mai complicat, cu unele provocări pe parcurs. Îndulcește acest proces cu un coș cadou de bun venit! Un coș cadou gourmet din categoria de coșuri cadou corporate. La gourmetGIFT.ro, nu uita că avem soluții pentru orice buget!

 

Cadouri pentru a marca fidelitatea în companie

 

Firmele cheltuiesc o mulțime de bani anual pentru recrutare și instruire. Cel mai bine este să faci totul posibil pentru a păstra oamenii valoroși în echipa ta. Cu cât rata de retenție a angajaților este mai mare, cu atât lucrurile vor merge mai bine. La fiecare aniversare anuală a statutului de angajat în companie, marchează acest nou reper. Vei arăta că ți-ai amintit și că îți pasă! Oferă coșuri cadou pentru angajați, de la gourmetGIFT.ro.

Pachet Cadou 22Gg30 - La Rovere

Managementul cadourilor corporate alături de gourmetGIFT.ro

 

Tot acest proces de selecție coșuri cadou cu diverse ocazii poate părea complicat. Însă dacă ai un partener specializat precum gourmetGIFT.ro, totul este de fapt extrem de simplu. Credem în eficiența tuturor proceselor de business și venim în sprijinul companiei tale cu un bun management al cadourilor corporate. Suntem alături de tine, în funcție de cum ai nevoie. Te poți baza pe consultanță dedicată în mod gratuit și super servicii pentru comenzile corporate de coșuri cadou, pachete cadou. Avem experiența necesară pe segmentul corporate, numeroase companii cu care lucrăm de mulți ani, din diverse domenii de activitate, fiecare cu specificul său organizațional.

 

Ideal este să ne contactezi să sa stabilim împreună toate detaliile colaborării. În funcție de dimensiunea companiei, de specificul activității și de diverse dorințe exprimate, ne putem adapta cu flexibilitate pentru a oferi satisfacție maximă pe această zonă. Angajații fericiți sunt specialitatea noastră la gourmetGIFT.ro!