Descriere

Categorie Whisky
Stil Blended
Tara de origine Scotia
Litraj 70cl
Alcool 40%

Johnnie Walker Red Label este cel mai cunoscut și cel mai vândut scotch whisky din gama reputatului brand Johnnie Walker. Acest sortiment de whisky autentic scoțian este foarte popular și în România, iar acum iată că se poate comanda online Johnnie Walker Red Label ieftin, de pe gourmetGIFT.ro, cu livrare rapidă prin curier oriunde în România!

Johnnie Walker este un whisky fabricat în Scoția, înființat de John Walker. Înglobează o poveste antreprenorială cu multă pasiune, care a pornit de la o investiție de doar 417 lire în jurul anului 1819. De la un magazin de vinuri și băuturi spirtoase de pe High Street din Kilmarnock, Ayrshire, Scoția, John Walker a ajuns să se concentreze pe comerțul cu whisky. Mai târziu, și-a folosit numele pe etichete, vânzând sub brandul Walker’s Kilmarnock Whisky.

Johnnie Walker a devenit cea mai răspândită marcă de blended scotch whisky din lume, vândută în aproape toate țările, cu vânzări anuale de sute de milioane de sticle. Sortimentul Johnnie Walker Red Label este cel mai bine vândut whisky scoțian la nivel global. Johnnie Walker Red Label este ideal pentru a fi folosit în cocktailuri savuroase, pline de emoție și trăiri intense, alături de oamenii preferați, în orice contexte. Îndrăzneț și vibrant, Johnnie Walker Red Label este o alegere perfectă, oricum preferi să îl consumi.

Aroma Johnnie Walker Red Label? Miros de citrice proaspete, gust de piper negru și scorțișoară, finisaj afumat lung, persistent. Poți găsi online pe pagina web oficială Johnnie Walker diverse idei de cocktailuri, de exemplu Old Fashioned, Whisky Penicilliun sau Johnnie & Ginger. Iată rețeta celui din urmă: 50ml Johnnie Walker Red Label peste gheață, 150ml Ginger Ale plus ghimbir proaspăt, anason stelat sau lămâie. Combină așa cum îți place, pentru super momente!

Johnnie Walker Red Label ieftin? Comandă whisky 100% original Johnnie Walker Red Label din magazinul online gourmetGIFT.ro și livrăm rapid la tine prin curier!