Descriere

Alcool40%
CategorieWhisky
Litraj70cl
StilBlended
Tara de origineScotia
Vechime12 Ani

Chivas Regal este unul dintre cele mai apreciate branduri de whisky la nivel global, de asemenea pe placul românilor. Chivas Regal oferă doar băuturi premium și de lux, care impresionează deplin. Este mereu un brand modern, de actualitate, chiar dacă originea blendului Chivas Regal datează din secolul al XIX-lea. Conform website-ului oficial, blendul reprezintă succesul, în viață și în Scotch. Strathisla, casa spirituală a Chivasului, este cea mai veche distilerie funcțională din Highlands-ul scoțian – din 1786!

Alege Chivas Regal 12 ani 100% original, produs în Scoția, Chivas Regal la preț foarte bun online! Bucură-te de experiența autentică Chivas Regal, un whisky pentru momente memorabile, oricând un cadou elegant și rafinat inclusiv grație cutiei originale Chivas Regal. Un caracter intens, puternic, Chivas Regal este o alegere premium de fiecare dată!

Whisky Chivas Regal 12 ieftin? Whisky Chivas Regal 12  la super preț online!

Comandă online Chivas Regal 12 ani 100% original de la gourmetGIFT.ro, specialistul în experiențe gourmet – un magazin online whisky de cea mai bună calitate, un e-shop de încredere atunci când cauți băuturi alcoolice de cea mai bună calitate, cu livrare rapidă prin curier oriunde în România.

Un scotch whisky atât de profund precum Chivas Regal 12 ani rezonează perfect în armonie cu alte ingrediente de calitate, rezultând cocktailuri desăvârșite!

Iată idei de rețete de cocktailuri recomandate chiar de brandul Chivas Regal:

Chivas Collins

2 felii de măr verde

50 ml Chivas Regal 12

100 ml limonadă

50 ml apă minerală carbogazoasă

o felie de lime

Rob Roy

50 ml Chivas Regal 12

12.5 ml Lilet Blanc

12.5 ml Lilet Rouge

un strop de Angostura Bitters

Old Fashioned

60 ml Chivas Regal 12

2 picături de Angostura Bitters

un cub de zahăr brun

o felie de portocală

Indiferent dacă preferi să savurezi whisky Chivas Regal 12 simplu cu gheață ori într-o variantă de cocktail, de fiecare dată vei beneficia de gust intens, de o experiență completă a whisky-ului scoțian de top.