Descriere

CategorieRom
StilDark
Tara de origineCuba
Litraj70cl
Alcool40%

Havana Club Anejo Especial 0.7L Rom este un rom auriu premium, perfect pentru cocktailuri fabuloase! Havana Club Anejo Especial se caracterizează prin profilul său gustativ neted și rotunjit. Acest rom este perfect echilibrat și combină lejeritatea aromei asociată de obicei romurilor albe cu complexitatea fructată tipică unor sortimente de rom mai învechite.

Havana Club Anejo Especial 0.7L Rom cubanez învechit este partenerul ideal al unei băuturi de tip cola, pentru experiența supremă de degustare a celebrului cocktail Cuba Libre. O dulceață ușoară și note de vanilie din procesul de învechire completează note de scorțișoară, tutun, portocală zdravănă și stejar uscat. Această complexitate aromatică aduce mai multă profunzime cocktail-ului simplu și răcoritor cu rom Cuba Libre. Neted și special, este promisiunea livrată de Havana Club Anejo Especial.

Havana Club Anejo Especial 0.7 l poate fi comandat din magazinul online gourmetGIFT.ro, cu livrare rapidă prin curier la nivel național! Comandă online rom Havana Club 100% original!

Iată rețeta de cocktail Cuba Libre:

50 ml Havana Club Anejo Especial rom

100 ml Cola

o bucată mare de lime

3 cuburi de gheață

Poți încerca și cocktail Havana Limon:

50 ml Havana Club Anejo Especial rom

100 ml Bitter Lemon

o bucată mare de lime

3 cuburi de gheață

Pentru o experiență exotică de party, iată și rețeta pentru Especial Punch:

2 părți Havana Club Anejo Especial rom

o parte suc de lime

o parte suc de portocale

o parte suc de grapefruit roz

o parte apă cu miere (realizată din 2 părți miere și o parte apă caldă)

+ apă minerală carbogazoasă și cuburi de gheață

Această rețetă de punch suculent și fructat Especial Punch cu rom auriu Havana Club Anejo Especial este extrem de ușor de pregătit pentru orice petreceri! Și nici măcar nu este nevoie să fii prea precis – pur și simplu folosește o ceașcă sau un alt vas pentru a măsura rețeta de cocktail în „părți”, apoi amestecă-l într-un castron mare pentru a-ți servi prietenii.