Descriere

Alcool40%
CategorieWhisky
Litraj70cl
StilBlended
Tara de origineScotia

Al cincilea blended scotch cel mai bine vândut în lume și al doilea după Johnnie Walker în portofoliul companiei Diageo, J&B Rare este deosebit de popular pe piețele din sudul Europei (deci și în România) și promovat drept un whisky de petrecere, un spirit potrivit pentru momentele festive cu prietenii, trăite cât mai intens.

J&B Rare este un whisky deschis la culoare, ideal pentru a fi consumat simplu sau în cocktailuri. Cu arome intense, echilibrate, curajoase, J&B Rare whisky înseamnă la un mix de experiențe în timpul liber. Amestecul J&B Rare conține mai mult de 40 de whisky-uri individuale, cu malțuri precum Speyside, Knockando sau Auchroisk.

Istoria J&B începe în 1749, când italianul Giacomo Justerini, din Bologna, a venit la Londra și s-a stabilit drept comerciant de vinuri. În 1831, Alfred Brooks a achiziționat firma și a redenumit-o Justerini & Brooks. Când whisky-ul scoțian a început să se impună ca o alternativă serioasă la coniac în Londra, Justerini & Brooks a achiziționat stocuri de whisky vechi în Scoția și apoi a introdus propriul amestec.

J&B Rare blended scoth whishy poate fi comandat online la super preț! Alege J&B Rare ieftin, 100% original, cu livrare rapidă oriunde în România! Savurează-l cum îți place, experimentează gustul fin de whisky! În medie, 2 sticle de J&B Rare sunt vândute în lune în fiecare secundă! Alege acest whisky cu gust fin și delicat, aromă proaspătă, fructată.

Pont: încearcă cocktail J&B & Cola, cu 40ml J&B Rare, 160ml Cola, cuburi de gheață din belșug și o felie de lime pentru decor. Acest Blended whisky scoțian autentic este perfect în fel de fel de combinații, dar multe persoane preferă și varianta simplă – J&B Rare plus gheață.

Comandă acum J&B Rare 700 ml la preț mic pe gourmetGIFT.ro, magazinul tău de produse gourmet, inclusiv băuturi alcoolice 100% originale, la prețuri avantajoase, cu livrare prin curier rapid oriunde în România!