Profită de livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 200 RON din categoria băuturi, atent selecționate pentru a celebra orice ocazie într-un mod special. Apelează 0747.11.22.11 sau 0757.105.105

Don Julio Reposado 0.7l Tequila

Stoc epuizat

245.00lei fără TVA

291.55lei cu TVA

Stoc epuizat

Tequila Don Julio Reposado 0,7l este un sortiment de tequila de lux, fabricat în Mexic. Tequilla Don Julio Reposado este maturată timp de 8 luni în butoaie de stejar alb american. Don Julio Reposado Tequila are o culoare de chihlimbar auriu și oferă un finisaj bogat și neted – însăși esența tequilei perfecte învechite în butoi.

Descriere

CategorieTequila
BrandDon Julio
Tara de origineMexic
Litraj70cl
Alcool38%

Tequila Don Julio Reposado 0,7l este un sortiment de tequila de lux, fabricat în Mexic. Tequilla Don Julio Reposado este maturată timp de 8 luni în butoaie de stejar alb american. Don Julio Reposado Tequila are o culoare de chihlimbar auriu și oferă un finisaj bogat și neted – însăși esența tequilei perfecte învechite în butoi.

Cu o aromă delicată, elegantă și o aromă îmbietoare, Don Julio Reposado Tequila este cel mai bine savurată ca parte a unui cocktail sau răcită peste cuburi de gheață. Fie că preferi shot-uri de tequila, fie că dorești experiența unor cocktailuri vibrante, alege o astfel de băutură super premium, exclusivistă, pentru momente speciale!

Brandul de tequila Don Julio datează din anul 1942 și reprezintă tequila mexicană autentică. Poți comanda Don Julio Reposado de la gourmetGIFT.ro, livrare sigură prin curier, calitate garantată! Alege tequila 100% originală – un brand distilat, fabricat, îmbuteliat, în districtul Colonia El Chichimeco, în orașul Atotonilco El Alto, Jalisco, Mexic.

Cele mai bune agave pentru tequila lui Don Julio Reposado sunt cultivate în zona muntoasă din Atotonilco, pe proprietatea familiei. Procesul major de îmbătrânire al tequilei în timp are loc odată cu dezvoltarea plantelor de agave, având în vedere că acestea durează șapte ani pentru a ajunge la maturitate. Fiecare plantă de agave este recoltată manual.

Planta de agave este tăiată din rădăcini și apoi frunzele în formă de suliță sunt tăiate. Miezul rămas se numește piña, care este materia primă folosită pentru fabricarea tequila. Totul este realizat handmade, tradițional, pentru o tequila de cea mai bună calitate posibilă. Procesul de fabricare de tequila este complex, rezultatul însă merită efortul și așteptarea!

Descoperă aromele unice ale Tequila Don Julio Reposado 0,7l, această varietate de tequila mexicană super premium! Comandă tequila de la brandurile preferate și alte băuturi online din magazinul online gourmetGIFT.ro, specialistul în experiențe gourmet. De la coșuri cadou la băuturi alcoolice, toate produsele sunt selectate pentru a impresiona. Alege Tequila Don Julio Reposado 0,7 l la preț avantajos online!

 

 

Comandă

Plasează comanda ta alegând produsele și cantitatea dorită. Accesează „coșul de cumpărături” pentru a vizualiza comanda. Dacă toate produsele dorite se află deja in coș, apasă butonul "Finalizează". Completează datele necesare comenzii și acceptă termenii și condițiile.

Colegii noștri vor prelua comanda în cel mai scurt timp și vor raspunde tuturor solicitărilor tale. În urma plasării comenzii vom verifica cu atenție detaliile acesteia și o vom prelucra în conformitate cu așteptările tale.
Te rugăm să te asiguri de corectitudinea și exactitatea informațiilor furnizate în vederea emiterii facturii și procesării comenzii, aceste aspecte fiind exclusiv în responsabilitatea
ta. În mod excepțional, în cazul în care unul dintre produsele dorite nu este disponibil vom propune o soluție de înlocuire, respectând același standard de calitate, cu
notificarea și acordul prealabil

Dacă vrei să trimiți un cadou unei persoane dragi sau unui partener de afaceri, ai posibilitatea livrării la o altă adresă sau la mai multe adrese. Stai liniștit, nu vom insera factura în colet. :)

Plată

Simplu și rapid. Poți efectua plata prin mai multe metode:

  1. Cu card bancar, plată securizată prin Mobilpay
  2. Transfer bancar
  3. Ramburs, la curier, pentru o valoare maxima de 5000 lei, TVA inclus

Livrare

Livrarea coletelor și a cadourilor poate fi efectuată prin curier, de luni până vineri, în intervalul orar 9h00-17h00. Vei fi notificat printr-un email care conține numărul AWB și link-ul de urmărire al comenzii tale. Din acest moment, în max 48h - 72h vei intra în posesia comenzii tale. Nu putem stabili o ora exactă pentru livrarea coletelor, însă curierul te va contacta înainte de livrare.
Pentru informații suplimentare accesează link-ul de urmărire sau sună la 021/9336. Te rugăm să te asiguri ca o persoana majoră va semna pentru recepționarea cadourilor.

În cazul comenzilor de volum, livrarea se realizează paletizat, în baza unei confirmări scrise (nume, semnatură, dată, oră ) și a avizului de însoțire al coletelor, până la adresa de destinație. Serviciul de livrare paletizată nu include descărcarea și manipularea produselor în incintă, acestea fiind exclusiv în sarcina cumpărătorului. Pentru serviciul suplimentar de
manipulare, contactează-ne la adresa logistica@gourmetgift.ro și vom reveni cu o cotație de preț.

Transportul este asigurat până în zonele unde mașinile pot parca/staționa în condiții de siguranță. Te rugăm să ne comunici la momentul plasării comenzii dacă livrarea
urmează a avea loc într-o zonă în care sunt impuse anumite restricții de circulație (limitare de tonaj, acces interzis și oprire interzisă). Pentru livrările în zone cu acces special (Zone Libere, zone cu acces portuar, zone care necesită permis special de acces), va fi solicitată achitarea unei taxe speciale. În momentul recepționării coletelor sau cadourilor, te rugăm să verifici concordanță dintre comandă primită și datele înscrise în avizul de expediție. În termen de 24 de ore de la recepție, ne poți sesiza orice situație aparută la adresa logistica@gourmetgift.ro și noi o vom soluționa rapid!

Produsele care conțin alcool pot fi comandate și livrate doar și către clienții care au peste 18 ani.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top