Descriere

CategorieGin
StilFara Aroma
BrandTanqueray
Tara de origineScotia
Litraj70cl
Alcool43.1%

Comandă online Gin Tanqueray London Dry, 43,1%, 0.7 l la super preț doar pe gourmetGIFT.ro, magazinul tău online de băuturi alcoolice premium 100% originale. Preț mic pentru un astfel de gin rafinat, autenticitate garantată și livrare rapidă din stoc, prin curier, oriunde în România!

Incolor, cu arome de citrice, ienupăr și note de piper, Tanqueray London Dry este distilat acum în Scoţia, un gin premium pentru experiențe pe măsură! Ideal de savurat în fel de fel de cocktailuri pline de viață.

Cei de la Tanqueray subliniază faptul că norocul îi surâde celui curajos. În anii 1830, Charles Tanqueray nu se temea să-și amestece ideile îndrăznețe. Căutarea sa ingenioasă pentru perfecțiune a dat roade, creând Tanqueray London Dry, un gin perfect echilibrat și unul dintre cele mai premiate ginuri din lume.

Tanqueray London Dry este Alegerea barmanului pentru Gin & Tonic perfect. Într-un sondaj realizat de The World’s 50 Best Bars, Tanqueray a clasat cel mai bine vândut și favorit în general.

Tanqueray este un gin de tip dry de inspirație londoneză și este ideal de savurat cu apă tonică și o bucată de lime. Multe idei de cocktailuri pe bază de gin pot fi descoperite online. O idee cu siguranță reușită ar fi cocktailul Tanqueray and Tonic With Orange Peel: este de ajuns să turnați 50 ml de Tanqueray London Dry Gin într-un pahar, adăugați multă gheață și amestecați cu 150 ml de apă tonic premium. Pentru mai multă savoare și pentru o imagine wow, aăugați o bucată de lime și puțină coajă de portocală răsucită.

Cu două secole de istorie, Tanqueray este un gin matur, complex, premium, răcoritor în orice clipă, genul de gin care desăvârșește orice rețetă de cocktail pe bază de gin. Poți încerca și alte băuturi Tanqueray din gama de gin de pe gourmetGIFT.ro. Selecționăm doar băuturi alcoolice premium, importate din țările de origine, pe care le ambalăm cu grijă când le expediem către tine.