Descriere

CategorieGin
Tara de origineItalia
StilFlavoured
Litraj70cl
Alcool41%

Malfy Arancia 0,7 l – gin aromat 100% original, de cea mai bună calitate, inspirat din recoltele de portocale din însorita Italie! Dacă îți place senzația fantastică de soare, atunci avem gustul pentru tine. Portocalele italiene combinate cu o selecție de portocale roșii siciliene coapte sunt amestecate cu cele mai bune plante. Malfy conține ienupăr cules manual pentru a crea o aromă suculentă și vibrantă.

Malfy Originale plus portocale roșii de Sicilia – iată combinația perfectă din care rezultă acest gin Malfy Arancia în spirit italia autentic. Sticla originală Malfy este remarcată ușor la petreceri, start pentru buna dispoziție a tuturor! Comandă gin Malfy Arancia 0,7 l la gourmetGIFT.ro – magazinul tău online de băuturi alcoolice premium, absolut originale. Nu uita să verifici pe gourmetGIFT.ro și celelalte variante de gin din gama Malfy.

Savurează aroma puternică de portocale cu note florale și iz de ienupăr a Malfy Arancia 41% alcool, un gin echilibrat, cu gust puternic, intens, aromat. Malfy Arancia te introduce în starea de vacanță demnă de litoralul italian, chiar dacă este vorba doar de o pauză scurtă în care savurezi un gin sau un cocktail pe bază de gin – inspirația vina ușor cu Malfy Arancia. La evenimente de orice fel, Malfy Arancia va fi cu siguranță o vedetă, demnă de prim-plan!

Bucură-te de ginul autentic italian cu un strop însorit de suc de portocale roșii, eventual într-un gin tonic limpede, efervescent, răcoritor, vibrant, plin de energie! Gust perfect armonizat, arome intense cu miros de flori de portocal și bază de ienupăr – iată cum te va cuceri instant Malfy Arancia.

Nicăieri nu se încapsulează spiritul Italiei la fel ca pe Coasta Amalfi. În această enclavă elegantă, îmbibată de soare, viața se mișcă într-un ritm diferit. Inspirat de acest stil de viață Amalfi, Malfy Gin întruchipează esența La Dolce Vita și vă invită să vă așezați și să savurați cu fiecare înghițitură„, spun cei de la Malfy. Nu trebuie să crezi pe cuvând, ci trebuie să guști Malfy Arancia, inspirat din peisajele de pe coasta Amalfi din Italia.