Descriere

CategorieRom
StilDark
Vechime7 Ani
Tara de origineCuba
Litraj70cl
Alcool40%

Havana Club Anejo 7 ani – rom cubanez elegant, expresie a spiritului exotic plin de culoare, gust și rafinament al casei de romuri Havana Club! Conceput de maestrul cubanez Don Jose Navarro, acest rom premium Havana Club Anejo 7 ani este cel mai vechi rom din gama Havana Club.

Cu o mulțime de distincții și recenzii pozitive, „esența romului cubanez”, așa cum este descrisă de creatorul său, Havana Club 7 ani demonstrează perfect versatilitatea romului cubanez de înaltă calitate, precum și angajamentul și expertiza profundă a maeștrilor de rom față de un proces complex de învechire a romului. De savurat curat, cu gheață sau în cocktailuri cu rom, dar întotdeauna în companie bună, spun cei de la Havana Club.

Comandă acum rom premium Havana Club Anejo 7 ani 0,7 l 100% original, romul cubanez care desăvârșește cocktailurile tale preferate! Acest rom închis la culoare, maturat în butoaie ex-Bourbon, prezintă aromele naturale bogate ale Cubei. Descoperă și bucură-te din plin de acest spirit cu arome puternice de tutun aromat, fructe tropicale dulci, melasă, mirodenii și vanilie. Pocesul de îmbătrânire continuă permite eliberarea lentă a aromelor, pentru un gust și mai profund.

Iată rețete recomandate pentru cocktailuri pe bază de Havana Club Anejo 7 ani – rom cubanez premium:

7 Ginger cocktail rom

50 ml rom Havana Club Anejo 7 ani

100 ml Ginger Ale

o bucată de lime

3 cuburi de gheață

Cancha cocktail rom

50 ml rom Havana Club Anejo 7 ani

20 ml apă cu miere (2 părți miere, o parte apă caldă)

20 ml fresh de lime

3 cuburi de gheață

+ apă minerală carbogazoasă

Old Fashioned cocktail rom

50 ml rom Havana Club Anejo 7 ani

puțin bitter aromatic

2 lingurițe de zahăr alb (sau 12,5 ml de sirop de zahăr)

coajă de portocală

cuburi de gheață