Dăruiește coșuri cadou indiferent de ocazie și profită de cadouri cu livrare rapidă! Apelează 0747.11.22.11 sau 0757.105.105

Ballantine’s Cu 2 Pahare 0.7l

Stoc epuizat

52.00lei fără TVA

61.88lei cu TVA

Stoc epuizat

Categorii: ,

Istoria și gustul Ballantine’s, acum într-un pachet cadou deosebit, perfect de oferit atât de plan personal, cât și pe plan profesional, cu orice ocazie! Comandă whisky ieftin de calitate, comandă pachet cadou Ballantine’s 0,7 l cu 2 pahare, aici, în magazinul online gourmetGIFT.ro!

Descriere

Categorie Whisky
Alcool 40%
Litraj 70cl
Stil Blended
Tara de origine Scotia

Idee de cadou pentru orice ocazie? Iată una mereu apreciată: whisky de calitate, în ambalaj cadou, alături de pahare perfecte pentru whisky cu gheață, dar și pentru anumite mix-uri de băuturi. Comandă acest pachet cadou Ballantine’s, care conține renumitul blended scotch whisky lansat pe piață în urmă cu mai mult de un secol.

Așadar, pachet cadou cu whisky scoțian Ballantine’s 0,7l plus 2 pahare de whisky personalizate cu identitatea de brand Ballantine’s – la preț super avantajos pe gourmetGIFT.ro, magazinul tău de băuturi alcoolice premium 100% originale.

Comandă băuturi online la super preț, inclusiv cadouri pentru orice context! Livrare rapidă, oriunde în România, în condiții sigure.

Ballantine’s Finest este un scotch whisky de top la nivel internațional, foarte apreciat în Europa, inclusiv în țara noastră. Rețeta originală Ballantine’s Finest nu a suferit niciun compromis față de cea originală, creată în 1910. Distincțiile importante primite de-a lungul timpului dovedesc fără îndoială calitatea ridicată a acestui sortiment de whisky fabricat în Scoția.

Comandă blended scotch whisky online și profită de prețul avantajos! Pachetul cadou Ballantine’s este livrat la tine foarte bine ambalat, în mod garantat sticla și paharele vor ajunge în condiții perfecte la orice adresă, acasă sau la birou.

Ballantine’s a primit Însemnul Brațelor Heraldice, acordat de Lordul Lyon, în anul 1938.

Blazonul prezent și acum pe fiecare sticlă de blended scotch whisky Ballantine’s cuprinde steagul scoțian și cele patru elemente esențiale în fabricarea unui whisky de calitate premium: Pâmântul (reprezentat de orz scoțian), Apa (din izboarele din regiune), Focul (care încălzește acest amestec într-o oală de cupru), Aerul (ce permite whisky-ului să respire în butoiul de stejar).

Să nu uităm de formă neobișnuită a sticlei iconice de Ballantine’s Finest, o alegere determinată de faptul că, în timpul prohibiției din SUA, astfel de sticle de formă dreptunghiulară erau mai ușor de ascuns în servite.

Istoria și gustul Ballantine’s, acum într-un pachet cadou deosebit, perfect de oferit atât de plan personal, cât și pe plan profesional, cu orice ocazie! Comandă whisky ieftin de calitate, comandă pachet cadou Ballantine’s 0,7 l cu 2 pahare, aici, în magazinul online gourmetGIFT.ro!

Informații suplimentare

Conținut

Whisky

Comandă

Plasează comanda ta alegând produsele și cantitatea dorită. Accesează „coșul de cumpărături” pentru a vizualiza comanda. Dacă toate produsele dorite se află deja in coș, apasă butonul "Finalizează". Completează datele necesare comenzii și acceptă termenii și condițiile. Dacă vrei să trimiți un cadou unei persoane dragi, ai posibilitatea livrării la o altă adresă. Stai liniștit, nu vom insera factura în colet. :)

Plată

Poți efectua plata prin platforma securizată MobilPay,  prin ordin de plată (OP), în baza  facturii proforme emise de unul dintre  consultanții GourmetGIFT sau ramburs doar pentru comenzi in valoare de până în 5000 lei, TVA inclus.

Livrare

GourmetGIFT livrează la nivel național printr-o rețea de transport bine pusă la punct. Livrarea se efectuază în 24-48h după confirmarea comenzii, în perioadele aglomerate termenul de livrare se poate prelungi cu notificarea, în prealabil, a clientului.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top