Descriere

CategorieRom
StilDark
Vechime8 Ani
Tara de originePuerto Rico
Litraj70cl
Alcool40%

Rom autentic învechit după o metodă tradițională, Bacardi 8 ani este un blend deosebit, o creație a casei de romuri Bacardi. Filtrat special prin cărbune pentru un gust mai puternic, cu note lemnoase și arome de fructe, vanilie, nucșoară, rom Bacardi 8 ani îți va răsfăța toate simțurile! Aroma sa fructată este completată perfect de tonurile de stejar, caramel și condimente selecționate.

Bacardi 8 ani este o compoziție de romuri maturate timp de 8 ani și a fost lansat pe piață de către Bacardi în anul 1995, fiind un succes imediat. Brandul Bacardi a fost creat de Facundo Bacardi, un spaniol ce a emigrat în Cuba, unde a desăvârșit moștenirea locală a romului original. Cu mai bine de un secol și jumătate de istorie, Bacardi este o companie producătoare de băuturi alcoolice, cu sediul în Bermude. De inspirație cubaneză, toate romurile Bacardi sunt ideale pentru a fi consumate cu gheață, dar mai ales în cocktailuri exotice pe placul tuturor.

Rom Bacardi 8 este un rom înobilat în butoaie de stejar, care te va cuceri de la prima degustare! Merită gustat simplu, pentru a te bucura de toată aroma sa.

Alege rom Bacardi 8 Anos 100% original, la super preț online, exclusiv la comandă aici, pe gourmetGIFT.ro! Livrare rapidă la nivel național, prin curier, bine ambalat!

Rom Bacardi 8 poate să fie și un cadou excelent cu orice ocazie, fiind un rom premium într-o sticlă cu aspect elegant, rafinat, pentru cei atenți la fiecare detaliu.

Poți să încerci cocktailul Old Cuban:

45 ml Bacardi 8 ani rom

6 frunze de mentă

60 ml Martini Prosecco

25 ml sirop

20 ml suc de lime

un strop de Angostura bitters

Bacardi 8 ieftin, original, cu livrare rapidă! Descoperă pe gourmetGIFT.ro și alte produse din gama de rom Bacardi, toate la super preț online!