Cosuri de Craciun 2019 🎅🏼 Catalog de Cosuri Cadouri Craciun 2019
+40.747.11.22.11 +40.748.19.19.19
Nu aveți produse în coșul de cumpărături.
0 produse
Afiseaza Cos

Profita de Catalogul de Cosuri Cadouri Craciun 2019! 🎅 Nu lasa oferta sa expire!

Colectia de cosuri de Craciun pentru anul 2019, marca gourmetgift.ro, contine o selectie impresionanta de cadouri. 🎄 Cosurile de Craciun sunt concepute si optimizate indiferent de buget

Nu o spunem noi, ci clienții noștri: ”Cele mai frumoase cadouri de Craciun din România”

Fie că doriți să faceți un cadou deosebit angajaților, colegilor sau partenerilor de afaceri, cosurile cadou de la GourmetGift sunt soluția frumoasă, distinsă și elegantă de a le mulțumi pentru un an fructuos petrecut împreună.

Alegerea cadoului de Craciun poate fi o operațiune anevoiasă: lipsa ideilor originale, dorința de a vă evidenția și de a face diferența la care se adaugă lipsa timpului generată de perioada aglomerată din an

Aceasta este rațiunea pentru care existăm noi: să vă oferim cele mai bune soluții, cele mai frumoase și bine optimizate variante de cadouri business din România. Indiferent de bugetul alocat, avem soluții inovative și unice.

Produse de calitate, design premium și preț competitiv

Suntem foarte riguroși când realizăm colecția de Cosuri Cadou pentru Craciun. Participăm anual la cele mai importante târguri internaționale destinate cadourilor corporate, lucrăm cu cei mai mari producători de ambajale din lume și suntem importatori direcți ai produselor componente din cosurile cadou. Asta pentru a vă garanta că un cadou de la GourmetGift nu este doar plin cu produse de calitate superioară dar beneficiază și de un design unic, ambalaje unicat pe piața românească și un preț corect.

Coșuri tradiționale, exclusiviste sau personalizate

Vindem și către persoane fizice dar ne adresăm în principal mediului business către care oferim soluții complete de cadouri corporate, indiferent de bugetul alocat, de cantitate sau de timpul de livrare. Asta pentru că suntem o companie solidă și un partener pe care vă puteți baza. Oferta de cadouri de Craciun cuprinde atât cosuri cu produse din import, cât și cosuri tradiționale în componența cărora intră produse românești de excepție.

De asemenea, suntem oricând disponibili să vă personalizăm cadourile de Craciun după propria dumneavoastră preferință. Fie că doriți să adăugați produse proprii gen agende personalizate, carți de vizită, felicitări, fie că doriți o altă componență a cosurilor cadou diferită de variantele standardizate, suntem aici pentru dumneavoastră!

Cosurile GourmetGift au făcut fericiti până în prezent sute de mii de clienți și au fost alese de cele mai puternice companii din România și chiar din străinătate. Aceata pentru că suntem un partener serios, ne respectăm angajamentele și livrăm întotdeauna la timp! Vă invităm să gustați din bunătățile oferite de noi!


0747.11.22.11
0748.19.19.19

Alatura-te celor peste 5000 de clienti care au încredere in noi!

X