Descriere

CategorieGin
Tara de origineItalia
StilFlavoured
Litraj70cl
Alcool41%

Malfy Rosa 0,7l – gin italian autentic Malfy, în varianta roz – același stil italian, cu gust fin de grapefruit roz. Nu lipsesc ingredientele ce țin de brandul Malfy – lămâile italiene, ienupărul și alte plante selectate atent. Gin fructat delicat, acum la super preț online pe gourmetGIFT.ro – comandă aici Malfy Rosa 0,7l și ai parte de produs 100% original și livrare rapidă oriunde în România.

Dacă vrei o băutură aperitiv perfectă pentru relaxare și socializare, încearcă Malfy Rosa, fuziunea elegantă de grapefruit roz sicilian, lămâi italiene, plante fine și ienupăr cules manual, care creează cel mai bun gin – mereu luminos și sofisticat. Culoarea roz și sticla cu design original sunt deja cunoscute în rândul pasionaților de gin modern, potrivit pentru cocktailuri vibrante, pline de energie vitală.

Malfy Rosa face parte din familia de ginuri italiene Malfy, pe care merită să le descoperi în magazinul online gourmetGIFT.ro. Malfy Rosa este ginul fructat, aromat, care propune aroma fină de grapefruit roz sicilian într-o combinație unică, un mix cu lămâie, ienupăr și alte plante. Acest mix pune în valoare orice rețetă de cocktail cu gin, explorând noi și noi dimensiuni creative.

Ai putea încerca desigur clasicul reinterpretat, cocktail Gin Rosa Gin & Tonic, cu 50 ml Malfy Rosa gin, 150 ml apă tonică plus o felie de grapefruit roz și puțin rozmarin verde, proaspăt. O altă idee de rețetă de cocktail cu gin inspirată de Malfy Rosa este Signore Clover Club. Acest cocktail presupune mix-ul următor: 50 ml Malfy Rosa gin, 25 ml suc de lămâie, 15 ml sirop de zahăr, 25 ml prosecco, albuș de ou, zmeură.

Multe alte rețete de cokctail pe bază de gin pot fi găsite la o simplă căutare online. Partea bună este că Malfy Rosa este un gin aparte, care aduce o aromă mai profundă oricărui cocktail pe bază de gin. Încearcă mix-uri și descoperă cocktailurile care îți plac cel mai mult!