Descriere

CategorieGin
Tara de origineItalia
StilFlavoured
Litraj70cl
Alcool41%

Malfy Originale 0,7 l gin premium italian – iată o alegere inspirată, de cea mai bună calitate! Cu 41% alcool, Malfy Originale este cea mai populată variantă din gama de gin Malfy, un gin distilat în Italia cu aromă puternică de ienupăr, cu note de coriandru.  Numele vine de la faimoasa coastă Amalfi, unde se cultivă lămâi foarte gustoase. Zona Amalfi este una impresionantă, demnă de inclus în viitoarele planuri de călătorie pentru turiștii dornici să descopere un loc fascinant.

Distribuit de Pernod Ricard, ginul Malfy Originale aduce bucuria însorită specifică Italiei la petreceri vibrante origanizate oriunde. Ginul este ideal pentru mixuri, preferat pentru aromele sale intense, originale. Sticla cool, inedită, face ginul Malfy o prezență apreciată la orice eveniment.

Nicăieri nu se încapsulează spiritul Italiei la fel ca pe Coasta Amalfi. În această enclavă elegantă, îmbibată de soare, viața se mișcă într-un ritm diferit. Inspirat de acest stil de viață Amalfi, Malfy Gin întruchipează esența La Dolce Vita și vă invită să vă așezați și să savurați cu fiecare înghițitură„, spun cei de la Malfy.

Familia de ginuri Malfy cuprinde băuturi pline de viață, iar Malfy Originale este băutura preferată de foarte mulți iubitori de gin. Din punct de vedere vizual, Malfy Originale este transparent, clar precum cristalul, perfect pentru a surprinde cu aromele multiple. Vă puteți răsfăța cu ginul clasic în stil „dry” al lui Malfy. Cele mai bune plante, ienupărul cules manual și lămâile italiene coapte la soare sunt amestecate cu apă din regiunea Piemont pentru a oferi acel gust autentic, făcut pentru a vă bucura.

Cum este savurat cel mai bine Malfy Originale 0,7 l? Într-un cocktail pe bază de gin, desigur! Iată idei pentru inspirație:

Originale gin & tonic – gin cocktail

50 ml Malfy Originale gin

150 ml apă tonică

lime

Originale Gintonica – gin cocktail

50 ml Malfy Originale gin

150 ml apă tonică

5 ml Limoncello

lămâie

Aqua Azzura Spritz – gin cocktail

35 ml Malfy Originale gin

50 ml San Pellegrino apă minerală

50 ml Prosecco

lămâie

mentă

zmeură