Descriere

CategorieGin
Tara de origineItalia
StilFlavoured
Litraj70cl
Alcool41%

Malfy Limone gin 0,7 l la super preț online – gin aromat italian 100% original, doar la gourmetGIFT.ro, cu livrare rapidă prin curier, oriunde în țară. Descoperă aici pe gourmetGIFT.ro și celelalte tipuri de gin din gama Malfy – ginuri autentice italiene, inspirate din coastele însorite ale Italiei, cu livezi impresionante de citrice gustoase.

Malfy Limone te transpune pe coasta Amalfi din Italia, acolo unde timpul curge altfel – descoperi relaxarea supremă, intensitatea momentului, clipa trăită din plin. Gin italian aromat, fresh, complex, expresiv, onest, Malfy Limone te va cuceri de la prima degustare. Se descurcă perfect în cocktailuri, mix-uri care te vor inspira să te bucuri și mai intens!

Italy gin original? Alege Malfy, acum în varianta Malfy Limone. „Lăsați-ne să vă preparăm ceva special care vă va transporta direct la Amalfi. Delicioasele lămâi italiene coapte la soare și coaja de lămâie de la Amalfi ridică ingredientele botanice fine și ienupărul ales pentru a face din acesta un gin esențial pentru orice anotimp„, spun cei de la Malfy în prezentarea oficială a sortimentului Malfy Limone.

Gin + ienupăr + lâmâi italiene + selecție de lămâi italiene de pe coasta Amalfi = Malfy Limone. Simplu și clar, la fel ca ginul Malfy.

Culoare Malfy Limone: claritatea de cristal

Aroma Malfy Limone: citrice savuroase, gust dens, cu note de ienupăr

Malfy Limone este alegerea perfectă pentru Gin Tonic, dar și pentru alte cocktailuri demne de orice eveniment privat. Malfy Limone a fost creat pentru a avea spiritul perfect de party! Când vrei să te bucuri de gin, calitatea Malfy iese în evidență. Malfy Limone este un gin cool, în tendințe, sofisticat și prietenos în același timp.

Comandă acum Malfy Limone gin 0,7 la preț special pe gourmetGIFTgin ieftin fără compromis? De fiecare dată, doar aici, băuturi alcoolice premium la prețuri avantajoase. Livrăm rapid și în maximă siguranță Malfy Limone oriunde în România.