+40.747.11.22.11 +40.748.19.19.19
Nu aveți produse în coșul de cumpărături.
0 produse
Afiseaza Cos

10.000 de ciocolate pentru mii de copii din toată România

  • GourmetGift.ro și Heidi Chocolate vor împărți de Crăciun zece mii de ciocolate pentru copiii necăjiți
  • Campania de responsabilitate socială ”10.000 de ciocolate” a fost demarată de către gourmetgift.ro, liderul online pe piața coșurilor cadou din România
  • În doar 24 de ore, campania a strâns peste o mie de like-uri și aproape 500 de distribuiri pe pagina de facebook GourmetGift.ro

Zece mii de copii care provin din medii defavorizate vor primi de Crăciun câte o ciocolată Heidi Chocolate. Totul este posibil datorită unei campanii de responsabilitate socială demarată în urmă cu câteva zile de către GourmetGift, în parteneriat cu Heidi Chocolate.

10.000 de ciocolate pentru mii de copii din toată România

Campania ”10.000 de ciocolate” a reușit deja în doar 24 de ore de la lansarea ei în social media să stârnească interesul și admirația a mii de români. Astfel, articolele despre campania socială pentru Crăciun, publicate pe pagina de facebook gourmetgift.ro au reușit să adune într-un timp foarte scurt peste o mie de like-uri și să cumuleze aproape 500 de distribuiri.

Ideea de a ajuta copiii necăjiți printr-o campanie de mare amploare la nivel național aparține echipei de management GourmetGift.ro, unul dintre cele mai mari și cele mai apreciate magazine online de cadouri business din România.

”Pur și simplu, la un moment dat, aveam o discuție într-un grup de prieteni despre faptul că există mii de copii foarte săraci în țară iar unii dintre ei n-au gustat niciodată în viața lor o bucățică de ciocolată. Am citit apoi un articol despre un copil care păștea oile într-un sat uitat de lume și care a început să plângă atunci când a primit o pungă cu dulciuri de la un un grup de voluntari. Am luat atunci decizia să aducem și noi bucurie de Crăciun copiilor aflați în dificultate. Ne-am mobilizat, am atras în proiect Heidi Chocolate și astfel a ieșit campania 10.000 de ciocolate. Noi avem experiență pe piața de cadouri pentru că livrăm anual zeci de mii de coșuri cadou pentru mediul de business. Anul acesta vom livra gratuit 10.000 de ciocolate în plus. Avem colectate atât de multe cazuri sociale încât va fi cu adevărat emoționant”, a declarat Floriana Tiron, manager GourmetGift.ro.

Beneficiarii campaniei ”10.000 de ciocolate” s-au adunat repede, fie prin recomandările cititorilor de pe pagina de facebook a gourmetgift.ro care au sugerat zeci de cazuri sociale colective din țară, fie cu ajutorul a mai multor asociații și fundații care se ocupă de protecția copilului. Astfel, miile de ciocolate vor ajunge la cei mai necăjiți copiii din întreaga țară în cursul lunii decembrie 2016, înainte de vacanța de Crăciun. Acestea vor fi distribuite fie la centrele de plasament, fie la școli, fie la sediile unor organizații care au în grijă copii.

GourmetGift.ro, inițiatorul acestei campanii sociale dulci, este unul dintre cele mai mari magazine online destinate cadourilor corporate. Printre clienții companiei se numără cele mai importante branduri românești și internaționale din industria bancară, energie, pharma, industria IT, automotive, asigurări, presă, electronice și electrocasnice și multe altele. Conducerea companiei a decis să aloce pentru proiectul ”10.000 de ciocolate” peste un procent din vânzările de coșuri cadou din colecția Crăciun 2016.

Parteneri

  • Wall Street
  • Heidi Chocolate

0747.11.22.11
0748.19.19.19

Alatura-te celor peste 5000 de clienti care au încredere in noi!

X